Europe-biker
 

Guestbook

Click here to add your message to the guestbook

read older messages: 
march | april | may | june | july | august | september | october | november

Van: Björn
2/Sep/2002 14:19
Jaja, je bent nu al 6 maanden onderweg! Gefeliciteerd alvast h╚ Ewan! En geef er nog een lap op (zal nodig zijn in de bergen).
Groetjes en tot binnenkort weer in Belgi╬...

 

Van: kris
4/Sep/2002 11:03
En omdat het nog niet genoeg is, doe je er nog zo'n 84 alpentoppen (en 20 km hoogteverschil) bij heb ik gehoord. Goeie moed en als je het beu bent, moet je maar eens naar huis komen he,
tot binnen 2 maanden, Kris

 

Van: Erik Van Steyvoort
4/Sep/2002 16:27
Hey ewan!

Ik was dus effe het net af aan't zoeken achter dingen die gerelateerd waren met 'lubbeek' toen ik op deze pagina botste. Buiten het bijpassende van-de-bureaustoel-tuimel en nogmaals-in-de-ogen-wrijf, vond ik het enorm moedig en knap dat je zo'n onderneming gestart bent en dat het ook nog allemaal goed lukt!
Daarbij ook de bedenking: Ewan tot ereburger van Lubbeek! Hij veroverde w╚l Europa!

Groetjes

Erik

 

Van: Maarten (een Antwerpse lotgenoot)
5/Sep/2002 12:57
Hoi Ewan,

Inderdaad, wij kennen elkaar niet. Maar ik wil gewoon even kwijt dat ik een van je lotgenoten vrees te zijn. Ben momenteel immers ook een fietstochtje aan het voorbereiden, vertrek voorjaar 2003. En van de fietsers die ik terugvind op het web vertoon jij het meest gelijklopende "profiel": Belg, enkel Europa, alleen, niet langer dan een jaar onderweg, student (of, zoals in mijn geval, nog niet lang student-af?). Of ik net als jij meer dan 400 km in ╚╚n trek zou fietsen, daar twijfel ik nog lichtjes aan...
Om maar te zeggen dat ook ik je fietsonderneming met veel bewondering en respect volg, en ze een extra motivatie vormt in mijn voorbereidingen.
Veel succes nog ermee!
Maarten

PS: Prachtige website!

 

Van: mama
5/Sep/2002 20:22
Dag Ewan,
Ik hoop dat je nog volop aan het genieten bent van het bezoek van papa en Robin in de Italiaanse Dolomieten. Ik weet het,het is een beetje vroeg, maar ik wens je nu al een gelukkige 21ste verjaardag op 24 september.Nog veel liefs en tot in oktober! mama.

 

Van: jef de corte
5/Sep/2002 20:26
heeey Ewan,

Ik vind je onderneming heel goed.
Je moet het maar durven en kunnen.
Ik heb veel bewondering voor jou.
Zoals ik al bij vele mensen heb gelezen,en al van vele mensen heb gehoord, ze hebben gelijk dat je een ereburgerschap verdient.
Nog veel plezier en succes.

ps: Mooie site

 

Van: Olli
16/Sep/2002 14:41
Hey Ewan, onlangs Robin nog tegengekomen, die jou nog maar net gezien had. 't Schijnt dat je scherp staat en ik had niks anders verwacht. Een beest, zoals je Ludo Diercksens omschrjft, daar begin je denk ik wel op te lijken. Zeker als ik de verhalen die je meemaakt hoor en lees. Alleszins, nog veel succes met al die Alpencolls (ik ben de offici╬le naam effe vergeten). En aangezien je toch regelmatig boven de 2000 m zal vertoeven, kan je dan niet wat zuivere lucht meebrengen om die eens door het scoutslokaal te jagen, want ja, als je terugbent zal de geur nog steeds dezelfde zijn. Tot binnen een goeie maand en nog veel succes onderweg. Groetjes en de wind vanachter, want je weet dat hij harder waait als je 'm tegen hebt in plaats van mee. Een gepikt citaatje dat ik wel mocht gebruiken in dit geval.

 

Van: gerard
16/Sep/2002 21:21
wordt er hier nog aan de site gewerkt of hoe zit et

 

Van: Guido Peumans
17/Sep/2002 21:41
Onmiskenbaar de zoon van zijn vader. Ik heb een beetje gebladerd in je reis en heb er geen ogenblik aan getwijfeld dat je die 2O000 km zou bijeenstampen, enkel en alleen omdat ik weet onder welke hen je uitgebroed bent. 'De tal palo, tal astilla. Wat het betekent moet je maar aan mijn profesora de ESPANOL vragen, eens je terug bent. Je weet toch dat er in Frankrijk een clubje bestaat van de 'Cents cols':aan je verslagen te lezen moet je er dadelijk vice-president van worden.Nog veel plezier en verder....stoempen,stoempen,stoempe

 

Van: Ludo Mineur
21/Sep/2002 21:51
Met veel plezier je belevenissen online gevolgd. Heb zelf ondertussen inspiratie opgedaan voor toekomstige projecten. Het zal niet bij fietsen blijven.
Nog eventjes via de Azurenkust, en je bent weer thuis.
Zelf herinner ik me maar al te goed mijn wenende moeder, de dag dat ik vertrok: "Allez ma, nie bleite, 'k zal nog rapper thuis zijn dan me lief is..."
Acht maanden zijn zo voorbij...
Geniet van elk uur dat je nog rest, en zorg ervoor uit de buurt van het beruchte "zwarte gat" te blijven.
Succes, zal proberen aanwezig te zijn wanneer je thuiskomt.
El flamenco loco

 

Van: Erwin
23/Sep/2002 19:53
hey Ewan hoest met jou jonguh houden je benen t nog een beetjuh uit daaro op uwen Vlo??
Tja deze kaaskop laat maar weer es wat van zich horen maar vergeet niet dat ik wel wil weten waneer je thuis komt. En dan nog ff een vraagje waarom word ik niet genoemd in dat versalg over Lienz (maakt nie uit joh) best wel lullig maar als je terug bent en je bent een keertjuh in de buurt kom je maar ff een pintje pakken ok
Greetz Erwin

 

Van: evert
23/Sep/2002 20:47
happy birthday

 

Van: MAMA EN PAPA
24/Sep/2002 8:03
Hoi, Ewan van harte onze gelukwensen met je 21 verjaardag. En zo te horen jouw eerste verjaardag in de sneeuw. Mama en ik hopen dat tussen de sneeuwvlokken ook af en toe de zon zal schijnen vandaag. Nu uw thuiskomst vast staat op zaterdag 26 oktober ga ik iets organiseren om je met andere fietsliefhebbers tegemoet te rijden. We moeten dan wel goed afspreken welke weg we gaan volgen, maar dat is voor later. Nu eerst nog uw bergtoppen bedwingen. Dus nog 20.000M hoogteverschil te gaan van de 72.000M totaal geplande meters of zeg ik beter 72km hoogteverschil. Nu maar hopen dat je geen sneeuwkettingen moet steken binnenkort. Nog veel fietsplezier daaaaaaaaag MAMa en Papa

 

Van: wouterleiding
24/Sep/2002 23:00
djoewie, ook van ons ne gelukkige verjaardag toegewenst. We hopen dat deze verjaardag even tof of toffer is dan andere. nog een klein vraagske, hebde geen goesting om bij ons in leiding te komen. er zijn toffe kapoenen overgekomen.
groeten

sam (tabaqui), arild (wontolla), sieber (rama), pol (baloe), imke (kigo), eveline (phao) en jean (akela).

succes nog en tot 26 oktober. smeer de bene nog eens in.

 

Van: Robin Torrekens
26/Sep/2002 13:05
Hey broer

Gelukkige verjaardag! Ik weet dat ik een beetje te laat ben, maar hier vanuit Salonta kon ik niet op het internet den 24ste. Je website is zalig upgedated! Maar wat schrijven ma en pa, dat je 72000m hoogteverschil gaat doen? Is dat niet wat veel? Morgen vertrekken Adi en ik naar Belgie. We zullen dan wel wat meer over u horen.

Tot den 26ste oktober,
Robin

 

Van: Sven Van Oosterwijck
30/Sep/2002 22:31
Hallo Ewan,
Geboeid en met bewondering volg ik regelmatig de verslagen van je tocht. Ik wens je nog veel plezier tijdens de laatste kilometers.
Vraagje: die fietshelm die je meezeult, draag je die soms ook?

Groetjes,
Sven Van Oosterwijck, Kiezegem

 

©2002 iWEB